Αιγυπτιακό μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ με γάλα, μέλι και λάδι καρύδας με εξαιρετικό άρωμα μπλέ λωτού στο τέλος, το πασίγνωστο άρωμα της σαγηνευτικής βασίλισσας Κλεοπάτρας. Άριστο για ενυδάτωση, λάμψη, προσφέρει  βελτίωση του κυκλοφορικού και  αναζωογόνηση.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.

Κόστος 40€.

Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

χάρυ πότερ του μασάζ στην αθήνα

Massage Tip: Μασάζ με γάλα γαιδούρας τριανταφυλλό γάλα μέλι απίστευτα ανεβαστικό ένα χαλαρωτικό μασάζ που κάνουμε συνήθως προς τιμήν της αφθονίας στην ζωή μας. Κάτι ήξερε η Άνασσα Κλεοπάτρα δεν νομίζετε?

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.