Αρωματοθεραπεία. Μασάζ & Αρώματα της φύσης τα καμώματα. Ένα ταξίδι δύο ωρών με ρόφημα βοτάνων πριν και μετά το μασάζ. Κόστος 40 Ε.

 

αρωματοθεραπεία

Απολαύστε ένα Μυοχαλαρωτικό Μασάζ  απαλό, ποιοτικό με ιδιαίτερα αρώματα που θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα.Τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια είναι η αλχημεία του έρωτα γράφουν στα αρχαία κείμενα. Χρησιμοποιούμε οργανικά έλαια μόνο για ηρεμία, ενέργεια, χαλάρωση. Κάθε φορά διαφορετικά ανάλογα με το τι έχετε ανάγκη την κάθε φορά.Ανεβάστε την διάθεση σας, ξυπνήστε  τις αισθήσεις σας με σπάνια, αρώματα, βότανα, θυμιάματα, έλαια από αμυγδαλέλαιο, κανέλα, σανδαλόξυλο, λεβάντα, λεμόνι, περγαμόντο, πορτοκάλι. Αφεθείτε και ταξιδέψτε με μια συνεδρία  μυοχαλαρωτικού μασάζ, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και την ποιότητα της αρωματοθεραπείας.

 

Διάρκεια Δύο ώρες με το welcome τσάι με Βότανα. Κόστος 40€

 

Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Massage Tip: Για κάτι που πρέπει να είμαστε περήφανοι στον Ελληνικό πολιτισμό είναι η αρωματοθεραπεία καταγεγραμμένη από την Αρχαία ακαδημία Αθηνών.

μασάζ ανατολής συνταγές και έλαια.jpg
γνώσεις τόσο παλιές.jpg
σπανια λουλόυδια.jpg

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

Αθλητικό Μασάζ Ανατολής Κυψέλης - Anatolians massage.gr-Μόνο για εγγεγραμμένους αθλητές μας.

Βελβενδου 10, 11363, Κυψέλη.
Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Το κοινό εξυπηρετείται μόνο Χαλάνδρι.

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

  • Μασάζ Ανατολής
  • YouTube Classic
  • Blogger Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Pinterest Classic
  • Tumblr - Black Circle
  • Instagram Social Icon
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins