Μία υπέροχη εμπειρία αισθησιακής ενέργειας με μετάξι και μπαχαρικά. Βασιλική περιποίηση από την Πολυνησία  που συγκεντρώνει τεχνικές εμπειρίας χιλιάδων ετών. Μια αρχαία τελετουργία της  Άπω Ανατολής, που ακολουθούσαν στην προετοιμασία του κοριτσιού για το γάμο του. Η εξωτική θεραπεία για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει όλα τα ωφέλιμα αποτελέσματα και τις ενεργές ιδιότητες των αρωματικών μπαχαρικών, του γιαουρτιού και των φρούτων. Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής αφήνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο, νεανικό και απαλό σαν μετάξι, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης που εναρμονίζει σώμα, ψυχή και νου.

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.