Μασάζ  με ζεστές ηφαιστιακές πέτρες.

Το hot stones massage είναι ένα κορυφαίο anti - stress μασάζ και οι πέτρες αποτελούν εργαλεία μάλαξης του μυϊκού ιστού ανάλογα με την πίεση που ασκεί εκείνος που μας κάνει το μασάζ.Οι πέτρες με θερμοκρασία περίπου 50°C με  την χρήση αιθέριων ελαίων είναι πολύ αποτελεσματικές στην απορρόφηση του πόνου στην πλάτη, κατά μήκος όλης της σπονδυλικής στήλης. Η θερμότητα απαλύνει τον μυικό ιστό και μπορούν ακόμη να βοηθήσουν και σε χρόνιους πόνους.

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

χάρυ πότερ του μασάζ στην αθήνα

Massage Tip: Έχετε κάνει ποτέ μασάζ με ηφαιστικές πέτρες απο την Σαντορίνη και τον Βαλκανικό Ηφαιστιακό χάρτη? Νιώθεις διαφορετικά!

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

press to zoom
μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

press to zoom
MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.