Μασαζ Λομι Λομι. Χαβάη. Απολαύστε το πιο χαδιάρικο μασάζ του κόσμου με πανέμορφη φιλοσοφία, ένα μασάζ που θα σας ταξιδέψει και θα σας συναρπάσει! 

Το λόμι λόμι πρέπει να το ζήσει κανείς. Με αργές απαλές κινήσεις που συμβολίζουν τα κύμματα της θάλασσας θα σας γεμίσει με ενέργεια και ηρεμία. Θα νιώσετε ζεστασιά και θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο με φοίνικες και τυρκουάζ νερά στα Νησιά της Χαβάης. Ο θεραπευτής χορεύει γύρω απο τον θεραπευόμενο και με κινήσεις που μπερδεύουν τον εγκέφαλο ο θεραπευόμενος απλά αφήνετε στην γαλήνη και ομορφια του λόμι μασαζ. Με δική του μουσική μασαζ απο την Χαβάη, και λάδι καρύδας θα δείτε τι θα πεί ηρεμία γαλήνη και πως θα γεμίζετε μέσα σας με το φως του ήλιου (υπάρχει ειδική κίνηση γι αυτό και είναι υπέροχη), εσείς απλώς χαλαρώστε….και απολαύστε.....

 

Διάρκεια Δύο ώρες με το welcome τσάι με Βότανα. Κόστος 40€

 

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Massage Tip: Λόμι λόμι ένα υπέροχο, ήρεμο μασάζ από την Χαβάη όμορφο, απαλό σαν χάδι.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

Αθλητικό Μασάζ Ανατολής Κυψέλης - Anatolians massage.gr-Μόνο για εγγεγραμμένους αθλητές μας.

Βελβενδου 10, 11363, Κυψέλη.
Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Το κοινό εξυπηρετείται μόνο Χαλάνδρι.

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

  • Μασάζ Ανατολής
  • YouTube Classic
  • Blogger Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Pinterest Classic
  • Tumblr - Black Circle
  • Instagram Social Icon