Μασαζ Λομι Λομι. Χαβάη. Απολαύστε το πιο χαδιάρικο μασάζ του κόσμου με πανέμορφη φιλοσοφία, ένα μασάζ που θα σας ταξιδέψει και θα σας συναρπάσει! 

Το λόμι λόμι πρέπει να το ζήσει κανείς. Με αργές απαλές κινήσεις που συμβολίζουν τα κύμματα της θάλασσας θα σας γεμίσει με ενέργεια και ηρεμία. Θα νιώσετε ζεστασιά και θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο με φοίνικες και τυρκουάζ νερά στα Νησιά της Χαβάης. Ο θεραπευτής χορεύει γύρω απο τον θεραπευόμενο και με κινήσεις που μπερδεύουν τον εγκέφαλο ο θεραπευόμενος απλά αφήνετε στην γαλήνη και ομορφια του λόμι μασαζ. Με δική του μουσική μασαζ απο την Χαβάη, και λάδι καρύδας θα δείτε τι θα πεί ηρεμία γαλήνη και πως θα γεμίζετε μέσα σας με το φως του ήλιου (υπάρχει ειδική κίνηση γι αυτό και είναι υπέροχη), εσείς απλώς χαλαρώστε….και απολαύστε.....

 

Διάρκεια Δύο ώρες με το welcome τσάι με Βότανα. Κόστος 40€

 

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

χάρυ πότερ του μασάζ στην αθήνα

Massage Tip: Λόμι λόμι ένα υπέροχο, ήρεμο μασάζ από την Χαβάη όμορφο, απαλό σαν χάδι.

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

press to zoom
μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

press to zoom
MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.