Κοινωνική Ευθύνη & Προσφορά. 

Το μασάζ της Ανατολής φροντίζει για την εξέλιξη της τέχνης και της γνώσης, υποστηρίζει ιατρικά συνέδρια και οργανισμούς υγείας, κάνει δωρεές τόσο σε θεραπεία όσο και σε εξοπλισμό με το krevatiamassage.eu σε νοσοκομεία και ορθοπεδικές κλινικές. Το 10% των εσόδων προσφέρεται ως δωρεά σε ιδρύματα για παιδιά και στην εξέλιξη της ίδιας της αρωματοθεραπείας, της κρυσταλλοθεραπείας, του Ολιστικού μασάζ, καλύτερο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό για τις θεραπείες, στην ίδια την σχολή και όπου υπάρχει ανάγκη. Τέλος αυτή η σελίδα είναι αφιέρωμα σε όλους τους θεραπευτές μας που αθόρυβα και σχεδόν ευλαβικά προσφέρουν θεραπείες δωρεάν σε ασθενείς που έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν. Φόρος τιμής σε αυτούς και αυτές που με εργαλεία τα χέρια, τις γνώσεις και την τέχνη τους μπαίνουν μυστικά στα νοσοκομεία της Αττικής και προσφέρουν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης χωρίς να έχουν απολαβές παρά μόνο ένα <<ευχαριστώ>>. Ευχόμαστε να γίνουμε περισσότεροι και να αποκτήσουμε αρωγούς στην προσπάθεια μας. Μάλιστα υπάρχει και ένας νέος κανόνας σε κάθε τέσσερις θεραπείες η μία γίνεται δωρεάν σε ασθενή που δεν έχει την δυνατότητα να χρεωθεί το κόστος. Αν θέλετε και εσείς να ενισχύσετε την δράση μας με οποιονδήποτε τρόπο τηλεφωνήστε μας.

 

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

Αθλητικό Μασάζ Ανατολής Κυψέλης - Anatolians massage.gr-Μόνο για εγγεγραμμένους αθλητές μας.

Βελβενδου 10, 11363, Κυψέλη.
Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Το κοινό εξυπηρετείται μόνο Χαλάνδρι.

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

  • Μασάζ Ανατολής
  • YouTube Classic
  • Blogger Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Pinterest Classic
  • Tumblr - Black Circle
  • Instagram Social Icon