Λιποδιάλυση-σωματογλυπτική.

μασαζ στην αθηνα

Ειδικό λεμφικό μασάζ με ενυδατικά έλαια αναμεμειγμένη με κόκκους καφέ. Στην αρχή ξεκινάμε με μασάζ σύσφιξης στην πλατφόρμα σύσφιξης. Στην συνέχεια ευεργετικό μασάζ με αρωματικά έλαια αμυγδάλου, ελιάς και πορτοκαλιού και τέλος μάσκα σώματος με καφέ. Σε περιπτώσεις λιποδιάλυσης χρησιμοποιείται υποβοήθηση με θερμοκουβέρτα.

Διάρκεια 60`με το welcome τσάι με Βότανα 90`.

Κόστος 40€

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

χάρυ πότερ του μασάζ στην αθήνα

Massage Tip: Στο μασάζ της ανατολής λύνομαι το πρόβλημα του λίπους ψυχολογικά και με μια εκπληκτική θεραπεία με πορτοκάλια. Σκεφτείτε ότι το λίπος είναι νερό το νερό συναίσθημα , άρα η έλλειψη συναισθήματος οδηγεί σε λίπος και έχουμε τον τρόπο μας αυτό να το διορθώνουμε.... 

MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
Μασάζ Ποσειδών
Μασάζ Ποσειδών

Μασάζ Ποσειδών Πρόγραμμα Εναλλακτικών Θεραπειών Μασάζ Ποσειδών Καλοκαίρι 2018

press to zoom
μασάζ ολιστικό.jpg
μασάζ ολιστικό.jpg

Ολιστικο μασαζ η δύνμαη είσαι εσυ!

press to zoom
MASSAGE POSEIDON
MASSAGE POSEIDON

lucid dreams massages poseidon project begins

press to zoom
1/25

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.