Ρεφλεξολογία.

1 ώρα 30€ πάντα συνδιαστικά με αρωματοθεραπεία ή ηχοθεραπεία.

 

Τα πόδια μας είναι ο καθρέφτης των εσωτερικών μας οργάνων. Στο μασάζ της Ανατολής συνδυάζουμε πάντοτε την ρεφλεξολογία (προτιμούμε στα Ελληνικά να την προφέρουμε ρεφλεξιολογία για να είναι πιο εύηχη) με αρώματα ή ηχοθεραπεία για να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα στην αυτοθεραπεία του οργανισμού. Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε συνεδρία μιας ώρας. Θα παρατηρήσετε ότι μετά το πέρας της συνεδρίας θα <<πετάτε>> θα νιωθετε πολύ όμορφα γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια.

Ρεφλεξολογία στις πατούσσες , τα χέρια και τα αυτιά κάνουμε στο ολιστικό μασάζ. Η θεραπεία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, πολύ δημοφιλής στην Άπω Ανατολή και μέρος των παραδοσιακών μασάζ του orientalmassage.

Η κανονική σειρά είναι:

Τρεις θεραπείες για τις πρώτες δύο εβδομάδες.

Μία θεραπεία για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αξιολόγηση Κατάστασης Θεραπευόμενου.

Σειρά 8-12 Θεραπειών μιας ώρας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε συνεδρία μιας ώρας για δοκιμή.

 

 

ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,ρεφλεξολογια,ρεφλεξολογία,

  • Tips για υπέροχα μασάζ. Σε όλες τις συνεδρίες παρέχεται πετσέτα, εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες μιας χρήσεως για την άνεση σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο. Υπάρχουν χτένες πετσέτες και αρώματα, μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας όμως. Οι χώροι είναι ζεστοί και καθαροί και υπάρχει διαθέσιμο wifi, βιβλία και περιοδικά, μεταλλικό νερό και κρυο νερό με λεμόνι, οργανικά τσάγια, γλυκά, ζαχαρωτά και φρούτα. Όλα αυτά παρέχονται δωρεάν. Νιώστε σαν το σπίτι σας!

Massage Tip: Ρεφλεξολογία σας κάνουμε πάντοτε αλλά λίγο, αν θέλετε να μπείτε στις 10 συνεδρίες που προσφέρουμε έχετε προσφορά. Στο ολιστικό μασάζ κάνουμε καλή ρεφλεξολογία.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

Αθλητικό Μασάζ Ανατολής Κυψέλης - Anatolians massage.gr-Μόνο για εγγεγραμμένους αθλητές μας.

Βελβενδου 10, 11363, Κυψέλη.
Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Το κοινό εξυπηρετείται μόνο Χαλάνδρι.

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

  • Μασάζ Ανατολής
  • YouTube Classic
  • Blogger Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Pinterest Classic
  • Tumblr - Black Circle
  • Instagram Social Icon