Θεραπευτικά μασάζ στο Μασάζ της Ανατολής.

θεραπετικά μασάζ στο μασάζ της Ανατολής
θεραπευτικό μασάζ

Αποτελεσματικά θεραπευτικά μασάζ στο μασάζ της Ανατολής για το σώμα που είναι κάτι εύκολο για εμάς και για το πνεύμα που είναι πιο δύσκολο. Εφέτος υπάρχει ειδικό πρόγραμμα ολιστικό που χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς τρόπους και είναι 10 συνεδρίες των 20 € δηλαδή 200 € αλλά πρέπει να σας βλέπουμε κάθε 10 μέρες. Το πρόγραμμα διαρκεί δύο με τρείς μήνες έχει μεγάλη επιτυχία και εμπεριέχει όλα τα μασάζ εδώ πέρα εκτός απο το Ολιστικό. Στο τέλος θα μπορείτε να κάνετε το Ολιστικό Μασάζ αφού θα έχετε καταλάβει τελικά πως ανεβάζουμε την υγεία μας και αλλάζουμε την ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε όλους τους ανθρώπους λόγω έλλειψης έμπειρων θεραπευτών -επομένως ξεκινήστε με μια συνεδρία και απο κοντά θα σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί. Στόχος μας είναι να μην έχετε ανάγκη κανέναν και να γίνετε αυτοτελείς και αυτόφωτοι ως προσωπικότητες. Στο μασάζ της Ανατολής πιστεύουμε στον άνθρωπο και στις ικανότητες του ΠΟΛΥ. Το Ολιστικό πρόγραμμα αφορά ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν πράγματα στην ζωή τους . Επομένως αν πιστεύετε ότι δεν έχετε να αλλάξετε πράγματα μην μπαίνετε σε αυτό το πρόγραμμα, μάλιστα το πρώτο πράγμα που θα ακούσετε απο εμάς είναι να σας αποτρέψουμε ως δικλείδα συνέπειας και προστασίας δικής σας και της ίδιας της θεραπείας. Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε μια συνεδρία στα 40 € όποιο μασάζ κρίνουμε ότι χρειάζεστε.

Να έχετε δύο ώρες στην διάθεση σας.

                                                                                                                                                                                    Ανακαλύψτε  το ολιστικό μασάζ σώματος, τη Ρεφλεξολογία, το μασάζ αισθητικής, το Αθλητικό μασάζ, το Σουηδικό μασαζ, την αρωματοθεραπεία, το Deep tissue, το ενεργειακό μασάζ με κρυστάλλους, το μυοχαλαρωτικο μασαζ, το λομι λομι.                                                                                                                                                                                                     

Αθλητικό Μασάζ Ανατολής Κυψέλης - Anatolians massage.gr-Μόνο για εγγεγραμμένους αθλητές μας.

Βελβενδου 10, 11363, Κυψέλη.
Μασάζ Ανατολής Χαλανδρίου

Το κοινό εξυπηρετείται μόνο Χαλάνδρι.

Εμπορικό Κέντρο Plaza Platon Center

2ος Όροφος, Πλάτωνος 7, 152 34, Χαλάνδρι, Αθήνα 

Τηλ. 6939 186551 & 2170006717.   Whats Up/Viber 6939186551

Κάντε την κράτηση σας με sms, θα σας στείλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης με τις ακριβείς διευθύνσεις. Να έχετε  2 ώρες στην διάθεση σας.

 

  • Μασάζ Ανατολής
  • YouTube Classic
  • Blogger Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • Pinterest Classic
  • Tumblr - Black Circle
  • Instagram Social Icon